Sådan finder du de rette Birkenstock-sandaler for dig

Det kan føles uoverskueligt at vælge de helt rigtige Birkenstock-sandaler. Der findes nemlig flere forskellige modeller, så det kan være svært at finde rundt i. Derudover kommer sandalerne også i flere hårdheder og bredder. Så hvordan finder du de rette sandaler fra Birkenstock for dig? Læs med videre her.

Find de perfekte sandaler fra Birkenstock

  • Almindelig eller smal model – Sandaler fra Birkenstock kommer i to bredder: Almindelig og smal. Du kan se, hvilken bredde der er tale om i bunden af sålen. Det er værd at finde ud af, om du har det bedst med den ene eller den anden bredde.
  • Blød eller almindelig sål – Sandalerne kommer ydermere med to forskellige såler. Der er tale om en almindelig sål og en blød sål. Igen skal du her finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Det varierer meget fra person til person.
  • Model – Du skal også finde ud af, hvilken model du gerne vil købe. Der findes flere modeller, så der er uden tvivl en sandal, der passer godt til dig og din personlige stil. Det er en god idé at tage et kig på flere forskellige modeller, så du kan finde den, som du synes bedst om.
  • Farve – Sidst men ikke mindst skal du finde ud af, hvilken farve dine nye sandaler skal have. Der er en del farver at vælge mellem, så du kan helt sikkert finde en farve, som du kan lide.

Nu er du klar til at finde de perfekte sandaler fra Birkenstock for dig.