Korte eller lange? Det er spørgsmålet

Foretrækker du bukser med korte eller lange ben? Eller med andre ord: Kan du finde på at gå med shorts? Jamen, det afhænger da af temperaturen, vil du sikkert mene. Men der er faktisk nogle, der aldrig kunne drømme om at blive set i et par korte bukser, lige meget hvor mange grader temperaturen når op på. Det er en skam! Ofte vil det føles rart og måske ligefrem befriende at mærke vinden mod knæene og underbenene på varme solskinsdage. Desuden kan en buks med kort benlængde være mindst lige så smart som en med lange ben. Lav en søgning online på f.eks. shorts herre, og se de mange flotte modeller til mænd.

Mere end bare sportsbeklædning

Udvalget af herreshorts er stort og varieret, så mænd i alle aldre kan finde et par, der passer til deres personlige stil. Du behøver ikke frygte, at du kommer til at ligne en træt fodboldspiller, der ikke har haft tid til at smide træningstøjet. Mange herreshorts modeller er perfekte til sommerbrug sammen med en let kortærmet skjorte eller polotrøje.

Forskellige materialetyper

Der kan være forskel på benlængden på shorts. Nogle er meget korte, mens andre når ned til knæene. Ligeledes fremstilles de af mange materialetyper, lige fra ren bomuld til forskellige blandingsmaterialer særligt velegnet til høj aktivitet. Før du køber, bør du overveje, om de skal bruges til en krævende vandretur i de norske fjelde eller en afslappet byferie, hvor du ”bare” går op og ned ad strøget, eventuelt kombineret med et cafebesøg.